MUUT KARTAT JA OPPAAT

Muut kartat ja oppaat

 

FILLARIOPPAAT  -ETELÄ-SUOMEN PYÖRÄMATKAILUREITIT

fillariopas2012 helsingistä länteenfillariopas2012 helsingistä itään

Fillariopas (2012) on pyörämatkailijalle suunniteltu kartan ja opaskirjan yhdistelmä. Fillarioppaita on kaksi, Helsingistä itään ja Helsingistä länteen.

Fillariopas Helsingistä länteen kattaa valtakunnallisista pyörämatkailureiteistä reitit Helsingistä Turkuun ja Helsingistä Tampereelle. Näiden pyörämatkailureittien lisäksi Fillariopas Helsingistä länteen esittelee kattavan valikoiman Uudellamaalla kiertäviä pyöräilyreittejä.

Fillariopas Helsingistä itään kattaa pyörämatkareitit Helsingistä Jyväskylään, Mikkeliin ja Lappeenrantaan. Näiden pyörämatkareittien lisäksi oppaassa on esitelty reittejä Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa.

Fillarioppaissa esitellään runsaasti maaseudun ja pikku kaupunkien matkailukohteita, luonnon nähtävyyksiä ja reittien varrelle osuvia kiinnostavia ja erilaisia kohteita. Pieniä paikkoja, joihin muuten ei tulisi mentyä ja jotka ovat pyörämatkailun suola ja sisältö.

Fillarioppaat ovat 80-sivuisia ja liitteenä oleva kartta on mittakaavassa 1:150 000. Fillariopas ja kartta on pakattu muovitaskuun. Fillarioppaita saa kirjakaupoista ja Karttakeskuksen verkkokaupasta.

UUDENMAAN MELONTAKARTASTO

www.melontakartta.fi

Kartta läntisen Uudenmaan sisävesien ja merialueista. Kartasta voit etsiä sopivia kohteita kuten mm. vesillelasku- ja rantautumispaikkoja, telttapaikkoja, käymälöitä, kaivoja, tulentekopaikkoja ja nähtävyyksiä. Voit myös valita nähtäväksi vesiretkeilyalueiden läheisyydessä sijaitsevia palveluita kuten vierasvenesatamia, kahviloita, kauppoja ja majoitusmahdollisuuksia. Sisällöstä vastaa Uudenmaan virkistysalueyhdistys ry.

 

RETKIKARTTA.FI

www.retkikartta.fi

Retkikartta.fi on Metsähallituksen karttapalvelu. Hyvät maastokartta-aineistot. Palvelusta voit hakea Metsähallituksen metsästys- ja kalastuskohteita. Voit etsiä myös retkeilyyn sopivia kohteita ja palveluita. Kohteiden haku onnistuu myös paikan nimellä. Retkikartta näyttää nyt myös kuntien retkeilypalveluja. Kuntien retkeilypalvelut tuodaan Retkikarttaan Lipas-liikuntapaikkojen tietopankista.

 

MAASTOKARTAT GPS-LAITTEESEEN

Tämän blogiartikkelimme avulla saat ladattua suomen maastokartat gps-laitteellesi ilmaiseksi!